Multi offerte systeem voor onderaannemers

Systeem om projecten te managen en aanbiedingen van partners en samenwerkende onderaannemers onderling te vergelijken op prijs, beschikbaarheid en snelheid van oplevering. Compleet met een intern evaluatie systeem die men in staat stelt de reputatie te blijven monitoren van al je project deelnemers.

Catalogus maker

Vanuit een product inventory management systeem (PIM) categorie kiezen, layout kiezen, tussen pagina's configureren en u heeft een fraaie - eventueel klant specifieke - Catalogus. Ook geschikt om er drukwerk van te laten maken met een Indesign export. Dat scheelt een hoop DTP werk!

Vanuit het dashboard kan men zien of de klant de catalogus en prijslijst ontvangen en of gelezen heeft, wat handig is voor de opvolging.

Maatwerk Erp

Stuur mensen aan, bekijk de performance en maak evaluaties van alle medewerkers. Ook direct inzicht van het reilen en zeilen van de business door een realtime kosten bate analyse.

Diverse veel voorkomende acties kan men via het dashboard nu een stuk sneller doen. Tijdsbesparing en gemak stond hoog op de wenslijst.

iOS app consultancy dmv tickets

Uw boekhouder of financieel expert die aan u is toegewezen direct beschikbaar via de app. Te beantwoorden met een handig pc dashboard wat een goed inzicht biedt in openstaande vragen en performance van de beantwoorder.

Systeem voor interne communicatie

Communicatie binnen het bedrijf en met diverse freelancers. Alle digital assets veilig op 1 plaats en onder handbereik. Minder losse emailtjes,  en meer professioneel en prive dan een whatsapp groepje.

Cursus management systeem

Een systeem om leraren, cursisten, communicatie, reseveringen, ruimten, leermaterialen en voedsel te managen in een dashboard.

Orderpick & warehouse systeem

Diverse orders telegelijk kunnen orderpicken door combineren tot 1 picklijst om loop afstanden in te korten. Werkt met een scanner en controleert of het product en aantal juist is voordat men het opstuurt.

Men kan er ook backorders en retouren mee beheren. Werkt met voorraadsysteem en Exact.

Intern schoolbeheer

Faciliteren van communicatie tussen leraar naar klas. Maar ook schoolbestuur met de leraar en  facilitair medewerkers. 1 app voor alle schoolzaken als het ware!

Huisdieren verzorgings app

Een app die verzorgingsvragen omtrent het huisdier direct koppelt aan de juiste producten met advies voor de juiste hoeveelheid. tevens een vraagbaak om huisdier problemen op te lossen.

Digital assets & PIM

Slim productbeheer waarbij in bulk allerlei eigenschappen supersnel te wijzigen zijn. Zoals attributen, filters, categorie koppelen, prijs wijzigingen, voorraad wijzigen, merk koppelen.. etc!

Werkt enorm veel sneller dan de klassieke product management systemen.

Social media beheer

One Ring... ehh.. dashboard to rule them all! Beheer via een simpele interface de sociale berichten en plan ze alvast in voor de toekomst. Niet alleen social media maar ook nieuwsbrief en direct mailing richting prospects maakt dit tot een mooi compleet promotie dashboard.

Realtime resultaat scherm

In het magazijn direct zien wat de openstaande orders zijn, en hoe lang erover gedaan wordt. Daarnaast de financiele resultaten voor een direct inzicht hoe men gedraaid heeft in een oogopslag.

Informatie & asset beheer systeem

Hoe manage je alle vastgoed, voorzieningen, wagenpark, facilitair medewerkers, evaluatie en communicatie omtrent het uitgebreide portfolio aan vastgoed en roerende zaken?

Goede vraag...

Met dit systeem.

Fiets verhuur systeem

Shared economy. De binnensteden autovrij zien te krijgen. Dus laat de ronkende V8 thuis staan en stap op de fiets. Liefst een van hout.

Allemaal leuk en aardig die hardware maar wie gaat zorgen dat het werkt via een app?

Wij.

CRM voor sales

iPad applicatie voor sales / buitendienst en freelance sales. Performance meting, statistieken, afspraken kalender, reminders en takenlijst, en snel sales emails maken met de templates en bijlages onder handbereik.

Het doel was: Maximaliseer je tijd en verhoog de sales performance, minimaliseer administratie, en maak prestaties meetbaar en vergelijkbaar.

Genoeg over ons. Hoe zit het met u?

Mooi. En nu mijn project!